Ben jij ook zo gek op granola? Ik wel! Echter zit er in de granola die je in de winkel koopt vaak toegevoegde suiker. Daarom ben ik uit gaan zoeken hoe je zelf suikervrije granola kunt maken. En dan natuurlijk het liefst net zo crunchy als in de winkel. Het leukste aan zelf granola maken vind ik dat je eindeloos kunt variëren. Zo gebruik ik vaak verschillende pitten, zaden en noten. De basis is vrijwel altijd havermout. Benieuwd hoe je dit zelf maakt? Ik leg het je uit!

granola

Benodigdheden

10 porties

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
  2. Meng alle droge ingrediënten in een kom
  3. Voeg nu de ahornsiroop toe
  4. Meng nog een keer goed door
  5. Verspreid over een bakplaat bekleed met bakpapier
  6. Schuif in de oven voor 30 minuten
  7. Haal uit de oven en laat afkoelen
  8. Klaar! eet smakelijk!

Bewaar de granola in een goed afsluitbare bak of pot.

Benieuwd naar andere suikervrije recepten? Kijk dan hier.

Ga je deze suikervrije zelf maken? Laat dan een bericht achter, dat zou ik heel leuk vinden! Maak je een foto van het eindresultaat? Post deze op mijn Facebook of Instagram en vergeet niet om #mycuriousmind of @mycuriousmind.nl te taggen.

Wie weet verschijnt jouw foto op My Curious Mind!

Liefs, Tamara

Leave a Response