Workshop gezond bakken

gezond bakken workshop

Iedereen kan bakken!

Leuk dat je interesse hebt in mijn workshops! Op dit moment heb ik twee keuzes voor een workshop gezond bakken. ‘Bakken zonder suiker’ en ‘bakken met groenten’. Bij beide workshops worden er alleen natuurlijke suikers gebruikt en glutenvrij meel. Lekker én gezond dus! Ben jij al benieuwd? Hieronder vind meer informatie, beschikbare data en het aanmeldformulier.

Een echte aanrader! Leuk idee voor vrijgezellenfeestjes of teamuitjes of gewoon een gezellige vriendinnenmiddag zoals wij hebben gehad.

Bakken zonder suiker

Het koekje bij de koffie, de hagelslag op je boterham en de cruesli in je yoghurt … Overal zit suiker in. Het lichaam heeft toch suikers nodig? Dat klopt! Maar de meeste producten bevatten geraffineerde suiker. Dit soort suiker is helemaal niet goed voor je lichaam. Er zitten geen nuttige voedingsstoffen in die het lichaam nog kan gebruiken. Daarom kun je beter kiezen voor natuurlijke suikers!

Heerlijk suikervrij gebak maken, gezond en gezellig! Echt een aanrader om een workshop te doen bij Tamara

In de workshop “suikervrij bakken” leer je wat suiker met je lichaam doet. Je leert ook hoe je natuurlijke suiker gebruikt voor het bakken van de heerlijkste gezonde cakes, taarten en koekjes. Natuurlijk neem je al dit lekkers mee naar huis samen met de recepten en een leuke goodie!

Prijs per persoon: €40,00

Voorbeelden: bananenbrood, appelvlaai en chocolade koekjes

Gezond bakken: Seven or less

Wil jij graag gezond bakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze workshop écht iets voor jou. Speciaal voor de beginnende gezonde bakker heb ik een workshop samengesteld met gemakkelijke recepten die uit maximaal zeven simpele ingrediënten bestaan.  Gezond bakken hoeft namelijk niet per se duur te zijn. Daarnaast is alles gewoon in de reguliere supermarkt te koop. Ideaal toch?

Tijdens de workshop maak je één of twee recepten per groepje. Daarbij zal ik meer vertellen over de verschillende ingrediënten, deel ik mijn tips en ga ik je helpen om iets lekkers op tafel te zetten. Uiteindelijk gaan we jouw baksels en dat van de andere groepjes samen proeven en bespreken. Natuurlijk blijft er altijd wel wat over om mee naar huis te nemen!

De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost €30 euro.

Vind je dit interessant? Neem dan vrijblijvend contact op.

Locatie

Alle workshops vinden plaats bij mij thuis in Weert. Wil je dat ik een workshop bij jouw thuis of op locatie kom geven? Dat kan! Afhankelijk van de locatie geef ik mijn workshops aan groepen tussen min. 6 en max. 8 personen. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Erg leuk om te doen, leerzaam, gezellig en met heerlijke resultaten. Goed voorbereid en met veel enthousiasme gebracht!

Wokshop data

Op dit moment zijn de volgende data beschikbaar:

DatumWorkshopTijdPrijs
Zondag 2 juniSuikervrij bakken13.00 - 16.00€40,00

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een workhop? Superleuk! Vul  dan onderstaand formulier in om je aan te melden. Na aanmelding zal ik je meer informatie sturen.

Leave a Response